Van Meurshof

Heerde - Heerde
Archief

€ 380.000,- tot € 507.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 153m2
Kaveloppervlak
161 - 263m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Groen wonen in het dorpshart van Heerde
Op de locatie van de oude gemeentewerf, tussen de Kerkstraat en het Van Meurspark, komt Van Meurshof. Gelegen midden in het centrum en met alle winkels en andere voorzieningen op het gebied van zorg en onderwijs op loopafstand. Je wandelt zo het dorpshart in voor de boodschappen of een gezellig terrasje. Of maak een ontspannen wandeling door het groene Van Meurspark.

Voor iedereen een nieuw thuis
In Van Meurshof komen 6 twee-onder-een-kapwoningen en 10 levensloopbestendige woningen.  Van de 10 levensloopbestendige woningen worden er 6 uitgevoerd als twee-onder-een-kap en 4 als rijwoning. 
De woningen zijn zo ontworpen dat ze mooi aansluiten bij de architectuur en variatie van het oude dorp. Door de verschillende kleuren steen, dakpannen, kozijnen en details in de gevel, is bijna geen enkel huis hetzelfde.

Wat een fijne plek om te wonen
De woningen komen langs de wandelroute die het park en het centrum met elkaar verbindt. Hier rijden geen auto's, dus kinderen kunnen veilig buitenspelen. De auto kun je parkeren in het parkeerhofje achter de woningen. Iedereen heeft hier een privéparkeerplaats. Lekker uit het zicht, maar wel heel dichtbij.

Energiezuinig en klaar voor jouw toekomst
De woningen zijn volledig gasloos, energiezuinig en duurzaam. Hierdoor kun je dagelijks genieten van lage energiekosten en een hoog comfortniveau. Je hebt altijd een aangenaam binnenklimaat dankzij de vloerverwarming die ook kan koelen tijdens de zomermaanden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van Meurshof
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 380.000,- tot € 507.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerde.

Aanmelden