Centrumplan Heerde

Heerde - Heerde
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 15m2
Kaveloppervlak
161 - 263m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Al langere tijd zijn er plannen om het centrum van Heerde te ontwikkelen. Samen met de gemeente Heerde en 3 andere particuliere grondeigenaren werkt Van Wijnen aan een goede en duurzame inrichting van de openbare ruimte en voldoende parkeergelegenheid voor het dorpscentrum van Heerde.

Van Wijnen ontwikkeld de locatie Gemeentewerf. De andere drie locaties als de voormalige ABN-locatie, Van den Belt en Van Setten/Van Loenen zijn in handen van andere particuliere grondeigenaren.

Het terrein van de oude Gemeentewerf ligt tussen de Bonenburgerlaan en het Van Meurspark en wordt herontwikkeld door Van Wijnen. In de uitwerking van de plannen komt een kleinschalig appartementengebouw met sociale huurwoningen voor Triada. Ook komen er 10 levensloopbestendige woningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen in de verkoop.

De verwachting is dat in de zomer van 2023 gestart kan worden met de verkoop van deze woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centrumplan Heerde
Start verkoop
2023 (2e kwartaal)
Koopwoningen
16
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerde.

Aanmelden